Toke Hilgeholt, coaching
16020
post-template-default,single,single-post,postid-16020,single-format-quote,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Toke Hilgeholt, coaching

Eva kan met zulke kleine nuances in woordgebruik, gebaar of intonatie de juiste snaar raken, mijn gevoel omschrijven of haar boodschap overbrengen. Zij is de rust en baken waar ik me heel vertrouwd bij voelde. Alles wat ik op tafel gooide, daar ging ze op in. Ik bepaalde de lijn, het ging om mijn behoeften en Eva ondersteunde dat door inzichten te geven of dingen op te wekken. Allemaal vanuit mij. Ze hoefde het er niet uit te trekken. Het kwam vanzelf.  Eerlijk, vertrouwen, prettig om naar te kijken mee te praten. Ze geeft energie, legt niks op, haalt het uit mezelf. Ik kwam met de vraag: help me om weer balans te vinden, rust te vinden en weer mezelf te vinden. En ook uit te vinden wat ik wil gaan doen voor werk. We begonnen bij mij. Niks over werk, eerst maar eens zelf weer in balans komen. En als vanzelf ontstond er een parallel spoor waarop ik mijn carrière-interesses onderzocht, zonder dat Eva daar aan zat. Het traject met Eva waarin mijn persoon centraal stond was genoeg voor mij om aan de volgende stap te denken.

— Toke Hilgeholt, coaching
Eva kan met zulke kleine nuances in woordgebruik, gebaar of intonatie de juiste snaar raken, mijn gevoel omschrijven of haar boodschap overbrengen. Zij is de rust en baken waar ik me heel vertrouwd bij voelde.
Alles wat ik op tafel gooide, daar ging ze op in. Ik bepaalde de lijn, het ging om mijn behoeften en Eva ondersteunde dat door inzichten te geven of dingen op te wekken. Allemaal vanuit mij. Ze hoefde het er niet uit te trekken. Het kwam vanzelf.
Eerlijk, vertrouwen, prettig om naar te kijken mee te praten. Ze geeft energie, legt niks op, haalt het uit mezelf.
Ik kwam met de vraag: help me om weer balans te vinden, rust te vinden en weer mezelf te vinden. En ook uit te vinden wat ik wil gaan doen voor werk. We begonnen bij mij. Niks over werk, eerst maar eens zelf weer in balans komen. En als vanzelf ontstond er een parallel spoor waarop ik mijn carrière-interesses onderzocht, zonder dat Eva daar aan zat. Het traject met Eva waarin mijn persoon centraal stond was genoeg voor mij om aan de volgende stap te denken.