Agenda

3 (1)

  *na het versturen van dit formulier ontvang je automatisch een mail, check je spambox. Pas na betaling is jouw plek definitief.

  Geen evenementen gevonden!
  Events:

   

  Adem met Eva- ademcirkel

  Alleen als we ontspannen in dat wat we op dit moment ervaren, kunnen we openen en loslaten. Ontspanning, aanwezigheid en adem vormen de drie-eenheid waarin transformatie plaatsvindt.

  Een ademcirkel is een verbonden adem sessie in een kleine groep van max 6 deelnemers in mijn praktijk in Baarn. Iedereen is welkom, van beginners tot mensen die al ervaren zijn met de verbonden adem.

  In de agenda vind je data en kun je je aanmelden voor een ademcirkel. Na aanmelden ontvang je een email met betaal link waarmee je jouw aanmelding kan bevestigen.

  Ademcirkels organiseer ik overdag/avond, een cirkel duurt 2uur.

  Kosten € 45,- (wil je zakelijk betalen, dan komt hier btw bij)

   

   

   

   

   

  Breath of Life

  Een ademreis van 4 avonden met dezelfde groep. We stappen uit de drukte van het dagelijks leven om te vertragen, te verbinden en op het ritme van de adem het leven voluit te mogen ervaren.

  Elke avond begint met opening en landen in het lichaam, je ervaart een een oefening die je thuis ook kunt gebruiken en we zetten een intentie voor de ademsessie. Na de diepe verbonden ademsessie en ontspanning is er ruimte om wat te delen met een kop thee en een lichte snack.

  Ik begeleid je met persoonlijke aandacht, nodig je uit in aanwezigheid en deel mijn kennis over de adem. In een kleine groep van max 6 deelnemers maakt iedereen z’n eigen proces door. Het delen van ervaringen en thema’s geeft verbinding en herkenning. De kracht van samen brengt je verder.

  Donderdag avond 19.00 – 21.30u – zie agenda voor data

  Kosten € 222,-  (wil je zakelijk betalen, dan komt hier btw bij)

   

   

   

   

   

  Privé ademcirkel of Duo sessie

  Wil jij met een groep vrienden, vrouwen, collega’s of met je partner, broer/zus of familie de verbinding ervaren die een ademsessie brengt? Dan kun je in mijn praktijk óf ergens op locatie een ademcirkel boeken. We bespreken wat jullie behoefte is en ik maak een persoonlijke afgestemde sessie. Afhankelijk van de locatie kan ik mijn eigen spullen meenemen of je regelt die zelf.

  Je kunt mij ook als ademcoach of breathwork facilitator inhuren voor jouw retreat of dagprogramma.

  Een Duo sessie is een sessie met je vriend/vriendin/partner/kind ín mijn praktijk in Baarn.

  De kosten hiervoor zijn €195,- (wil je zakelijk betalen, dan komt hier btw bij)

  Kosten hiervoor zullen op maat worden berekend.

  Er is een spannende, krachtige energie die door jou heen stroomt en
  waar je altijd bij kunt – je adem