Over Eva

Mijn stijl is persoonlijk, oplossingsgericht, praktisch, creatief, open en betrokken. Ik daag je uit kritisch naar jezelf te kijken. Heel belangrijk vind ik de verbinding tussen het hoofd en het hart; wat je denkt komt niet altijd overeen met wat je voelt. Ik leer je opnieuw waar te nemen wat je lichaam je vertelt.

 

In 2006 begon ik met coachen en begeleiden van mensen die een transitie doormaken in werk. Een aantal jaren heb ik voor Randstad de beste topsporters van ons land begeleid met vragen over een maatschappelijke carrière na of naast topsport in het programma Goud op de Werkvloer van NOC*NSF. Vragen als ‘wie ben ik’, ‘wat kan ik’ en ‘wat wil ik’ vormen de basis van elk coaching traject.

 

Eind 2015 nam ik de stap naar zelfstandig (loopbaan-) coach en trainer onder mijn eigen naam Koenders & Coaching. Nog steeds ligt een focus op de begeleiding van (oud-)topsporters, o.a. via NOC*NSF maar ook mensen uit het bedrijfsleven, ondernemers en particulieren kunnen bij mij terecht. Mensen die vastlopen in alles wat moet, die niet meer de levensenergie voelen, die de verbinding kwijt zijn met het innerlijk kompas. Mensen die er naar verlangen weer voluit te leven, een leven van voldoening en vrijheid.

 

Ik heb een opleiding tot Ademcoach afgerond en begeleid mensen in bewust verbonden adem. Ik ben een NOLOC erkend loopbaanprofessional, afgestudeerd als psycholoog. Ik ben opgeleid tot Haptonomisch professional aan de Academie voor Haptonomie in Doorn waar ik ook les geef. Als zelfstandige investeer ik graag in kennis, ontwikkeling, relevante workshops en trainingen om mijzelf als persoon en professional te blijven ontwikkelen. Daarbij is kennis belangrijk maar hecht ik nog meer waarde aan het ontwikkelen van mijn gevoel, intuïtie en energetische gaven.

 

Kennis is krachtig maar wijsheid is rijkdom.

Eva’s stijl

Volg Eva op Instagram – laat je inspireren