Ademwerk
16023
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16023,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Ademwerk

IMG_7190

Er is een spannende, krachtige energie die door jou heen stroomt en waar je altijd bij kunt- je adem

Wat is ademwerk?

Het eerste wat je doet als je op deze aarde aankomt is een ademteug nemen en met de laatste verlaat je ook weer het leven. De adem verbindt ons allemaal, we ademen allemaal dezelfde lucht. De adem verbindt ook het bewuste met het onbewuste. De adem gaat vanzelf én we kunnen het sturen. Toch ademt 80% van de mensen niet volledig maar oppervlakkig, wat tot allerlei fysieke en mentale klachten kan leiden.

Adem is leven.

Adem jij het leven volledig in? Adem jij het leven ontspannen uit?

Of houd je je adem vast, houd je hem in, snak je naar adem of stokt je adem? De adem is een spiegel van hoe het werkelijk met je gaat. En tegelijkertijd nodigt de adem je uit om te ontspannen in alles wat er is. De bewust verbonden adem is een zachte en transformerende techniek waarbij ik je leer om weer volledig te adem. Er komt steeds meer zuurstof in je lichaam en de adem opent die gebieden waar blokkades zitten. Je energieniveau wordt verhoogd en dit ervaar je in alle cellen van je lichaam. Je kunt je bewust worden van je eigen patronen en overlevingsmechanismen en kan door middel van de adem deze loslaten en transformeren. Hierdoor ervaar je na afloop van de ademsessie meer ruimte, meer levensenergie.

 

Voor wie is een ademsessie geschikt?

Voor wie voluit wil leven, een ademsessie werkt op verschillende niveaus en kan helpen bij:

 • emotionele blokkades, of niet kunnen uiten van emoties
 • traumatische ervaringen
 • stress, burnout klachten
 • angsten
 • fysieke spanning
 • onzekerheid
 • slecht slapen
 • niet kunnen ontspannen, veel in het hoofd zitten

Ademwerk is niet geschikt voor zwangere vrouwen en mensen met de volgende klachten:

 • glaucoom
 • epilepsie
 • hartklachten
 • psychiatrische klachten (DSM diagnose)

 

Hoe werkt een 1 op 1 ademsessie?

In een ademsessie stuur je bewust de ademhaling. Door je adem te verbinden breng je processen op gang op verschillende lagen. We werken op de fysieke, mentale, emotionele en spirituele laag. Ademen is het openen van de blokkades in je levensenergie.

Een eerste sessie duurt 2 uur, vervolgsessies 1,5u.

We beginnen met een intake waarin we jouw hulpvraag en patronen verkennen. Je zet een heldere intentie en ik leg je uit hoe de verbonden adem werkt. Ik begeleid je daarna gedurende 30-40 minuten in de actieve adem. De bewust verbonden adem is de techniek die ik daarvoor het meest gebruik. Tijdens de sessie gebruik ik muziek, trigger points, lichaamswerk, energiewerk en de stem om je te begeleiden in jouw proces.

Jij ademt.

Jij leeft.

Jij heelt.

Ik ben er om je bij te staan.

Daarna volgt 15-20 minuten integratie en ontspanning, waarin jouw lijf ontspant en alle sensaties en inzichten kunnen landen. We ronden af met een reflectie op wat je hebt meegemaakt.

*een individuele ademsessie kost €150,-

 

Ademcirkel- ademen in een kleine groep

In een ademcirkel verbinden we de adem in een kleine groep van 3-6 personen. We verbinden onszelf met dat wat er diep van binnen leeft en gebruiken de energie van de groep om de collectieve energie te versterken. Toch beleeft iedereen zijn eigen proces. Het gezamenlijk ademen en herkennen van elkaars proces en thema’s kan wel verbindend werken. We groeien en ontwikkelen immers allemaal op universele thema’s.

Alleen als we ontspannen in dat wat we op dit moment ervaren, kunnen we openen en loslaten. Ontspanning, aanwezigheid en adem vormen de drie-eenheid waarin transformatie plaatsvindt.
Iedereen is welkom, van beginners tot mensen die al ervaren zijn met de verbonden adem.

Op dit moment organiseer ik samen met Gwenda van der Ham ademcirkels in Baarn & Haarlem.

Ook organiseer ik onder Adem met Eva kleinere cirkels in Baarn.

Kijk op de pagina Agenda om je aan te melden voor de aankomende ademcirkels.

 

*deelname aan een ademcirkel kost €45

Omdat ik zie wat de bewuste adem kan betekenen voor mensen is het mijn wens dat zoveel mogelijk mensen dit kunnen ervaren. Daarom wil ik je vragen contact met mij op te nemen indien je alleen voor een kleinere investering kunt deelnemen.