Flow your life – jaarprogramma
16140
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16140,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Flow your life – jaarprogramma

66B98F8A-3CF3-41D5-BA39-7FC971F8DC69

Flow your life

“De natuur haast zich niet, en toch wordt alles volbracht” – Lao Tzu

Flow your life-

Een jaarprogramma voor de bewuste vrouw die een diepe duik wil maken in zichzelf, tijd wil nemen in dit soms hectische bestaan voor ontspanning, die wil verbinden met andere vrouwen om de kracht van sisterhood te voelen.

Zit jij al in een transformatie, of voel je dat jij daar naar verlangt? Naar meer vreugde, meer rust, meer balans met alle ballen die je hoog te houden hebt? Dan is het Flow your life- jaarprogramma iets voor jou. Een jaar lang een reis langs de 4 seizoenen van de natuur, door jouw innerlijke seizoenen, naar groei, verdieping en balans. In een kleine groep met andere vrouwen. Een programma met Ademwerk als basis, met yoga en meditatie, de natuur en creativiteit. Ervaren hoe het voelt om thuis te komen bij jezelf.

 

Elke 1,5 maand kom je naar een mooie lokatie in de natuur, waar je mag landen, ontspannen en in een kleine groep mag thuiskomen bij jezelf. Begeleid door Eva en Marleen maak je een mooie reis in jezelf, in jouw lichaam en in jouw bewustzijn.

 

Is het Flow your life jaarprogramma voor jou geschikt?

Herken jij je in:

– het gevoel dat je soms vastloopt?

– dat je wordt geleefd door het leven, je werk, gezin, de maatschappij?

– dat je het moeilijk vindt om te voelen wat jij zelf écht wilt?

– dat het soms voelt alsof iedereen het voor elkaar heeft en jij worstelt met jezelf?

En verlang je naar:

– meer rust en balans?

– meer (zelf)vertrouwen?

– een volgende stap maken, maar loop je vast hoe dan?

– meer leren luisteren naar jouw intuïtie?

– keuzes maken vanuit kracht ipv angst?

– voluit kunnen leven, vanuit je vrouwelijkheid en kracht?

Dan past dit programma precies bij jou op dit moment. Lees hieronder verder of neem contact op als je een specifieke vraag hebt.

Liefs

Flow your life- jaarprogramma

4 seizoenen | 4 dagen | 4 avonden

We volgen de natuurlijke flow van de 4 seizoenen van de natuur, op een reis naar onze innerlijke seizoenen. Elk seizoen komen we 1 dag en 1 avond samen om die reis te maken, met verbonden ademsessies, yoga, stilte, lichaamswerk, reflectie en ontspanning om het proces van transformatie te ondersteunen. Elk seizoen heeft een eigen thema die ons uitnodigt om een andere flow te ervaren.

Lees hieronder meer over het programma en elk van de seizoenen.

Jouw spaceholders tijdens het jaarprogramma

Eva & Marleen

Allebei zijn we bevlogen als het gaat om persoonlijke groei en ontwikkeling, waarbij we het spirituele pad integreren met het aardse. We hebben het hier te doen, middenin de maatschappij met werk en het gezinsleven. De verbonden adem hebben wij allebei ervaren als krachtig middel om écht te mogen thuiskomen in je lichaam. Daar voegt Marleen yoga en vitaliteit aan toe. En Eva combineert het met de haptonomie en coaching.

Flow your life- Lente

De natuur wordt wakker, nieuw leven ontspruit, de energie gaat weer stromen, en jij stapt in het jaarprogramma. Samen gaan we ervaren hoe jij vanuit de stilte van de winter weer mag gaan stromen.

Vrijdag 24 maart & dinsdag-avond 23 mei

verbonden adem sessie, creatieve sessie, yoga, lichaamswerk, e.a.

Flow your life- Zomer

De natuur laat ál haar schoonheid voluit zien, alles komt tot bloei en alles bruist vol leven. Wat mag jij tot volle bloei laten komen? Welke plannen, ideeën, talenten komen in jou tot bloei? 

Zaterdag 24 juni & donderdag avond 31 augustus

innerlijk vuur, yoga, verbonden adem sessie, sharing, celebration, e.a.

Flow your Life- Herfst

De herfst vraagt ons om los te laten wat we niet meer nodig hebben. We eren en verteren. Net als de natuur gaan we vertragen, loslaten. We vieren de oogst van de zomer en laten bedanken de vruchtbaarheid.

Zaterdag 23 september & donderdag-avond 2 november

verbonden adem sessie, yoga, loslaten, vieren, e.a.

Flow your life- Winter

De winter is een tijd voor rust, naar binnen keren en bezinnen. De natuur komt tot stilstand om zo op te laden voor de bloei. Ook jij mag de stilte opzoeken en jezelf ontmoeten waar je nu staat, en te luisteren naar wat jouw hart fluistert.

Vrijdag 15 december & dinsdag-avond 6 februari

verbonden adem sessie, yoga, stiltewandeling, reflectie, afronden e.a.

Flow your life- alle data op een rij

vrijdag 24 maart 2023 10-17u

dinsdag avond 23 mei 18-21.30u

zaterdag 24 juni 10-17u

donderdag avond 31 augustus 18-21.30u

zaterdag 23 september 10-17u

donderdag avond 2 november 18-21.30u

vrijdag 15 december 10-17u

dinsdag avond 6 februari 2024 18-21.30u

Flow your life

Jouw investering voor dit programma is €999,-

Hiervoor krijg je 4 dagen, 4 avonden + 2 individuele coach calls gedurende het jaar.

We komen alle dagen en avonden bijeen op een prachtige locatie ín de natuur in Eemdijk, provincie Utrecht.

Er staat op alle dagen koffie, thee, en een gezonde lunch en snacks voor je klaar. Op de avonden verzorgen we koffie, thee en een lichte snack.

Je wordt begeleid door 2 ervaren coaches en procesbegeleiders. En er zijn een aantal gasten die voor een extra verdieping komen zorgen tijdens het programma. Die blijven nog even een verrassing!

Het programma start in de lente, op zaterdag 24 maart 2023, het is niet mogelijk om later in te stromen of een deel van het programma te volgen.