Flow your life – programma’s

23

“De natuur haast zich niet, en toch wordt alles volbracht” – Lao Tzu

Lieve vrouw,

Fijn dat je de weg naar deze site hebt gevonden. Flow your life programma’s zijn voor de bewuste vrouw die een diepe duik wil maken in zichzelf, tijd wil nemen in dit soms hectische bestaan voor ontspanning, die wil verbinden met andere vrouwen om de kracht van sisterhood te voelen.

Er zijn 3 soorten programma’s, voor ieder om op een eigen niveau in te stappen in een cirkel van Flow, afhankelijk van jouw behoefte op dit moment.

 

1.One Day Retreat- Flow dagen | Lente flow, Zomer flow, Herfst flow, Winter flow

Elk seizoen organiseren we een One Day Retreat- Flow dag. Een dag in het thema van het seizoen, waarin we je een hele dag persoonlijk begeleiden. Met meditatie, yoga flow, een verbonden ademsessie én oefeningen en reflectie op het thema van het seizoen. Je bent de hele dag in verbinding met je lijf, je gevoel, met andere vrouwen en met de flow van het leven. Een heerlijke lunch wordt voor je verzorgd en we zitten op een prachtige locatie in de natuur. Je bent er écht even helemaal uit.

 • Een hele dag er tussenuit, op vrijdag van 12-18.00u in het midden van NL
 • In thema van het seizoen is de dag gevuld met: meditatie, yoga een verbonden adem sessie en ontspanning
 • Inclusief een gezonde vegetarische lunch, koffie & thee en snacks

 

Lente Flow zat. 23 maart | Zomer Flow vrij. 21 juni | Herfst Flow vrij. 27 sept | Winter Flow vrij. 13 dec.

 

Jouw investering voor dit One Day Retreat-Flow Dag is €149,-*. Een kaartje koop je HIER.

 

2.Flow your life- Jaarprogramma | 4 dagen en 4 avonden met elkaar

Een jaar lang op reis met een vaste groep gelijkgestemde vrouwen om het leven te vieren in het ritme van de seizoenen. We komen 4 dagen en 4 avonden samen, en tussendoor zijn we verbonden in een besloten appgroep waar je wordt geïnspireerd maar ook waar ervaringen worden gedeeld. We verdiepen met de thematiek van de seizoenen. Het programma bestaat uit ademwerk, yoga, reflectie en ontspanning en door middel van krachtige rituelen en ceremonies zetten we jouw transformatie écht áán.

Dit programma is voor jou als jij toe bent aan tijd voor jezelf, op een structurele manier jezelf prioriteit maken in je agenda. Als je nieuwsgierig bent en bereid bent om je zelfbeeld te onderzoeken. Wie ben ik nou écht? En wat weerhoudt mij ervan om écht te stralen in mijn kracht? Dit samen doen met andere vrouwen, versterkt het gevoel dat je niet alleen bent in jouw proces. De kracht van samen is zó helend in dit programma.

 • 4 vrijdagen + 4 avonden
 • Ontspannende yoga, verbonden ademsessies, meditaties, visualisaties, reflectie oefeningen en sharing circles
 • Krachtige rituelen en ceremonies
 • Zelfonderzoek: in je kracht staan
 • Toegang tot een besloten appgroep waar inspiratie wordt gedeeld en ervaringen worden uitgewisseld
 • Een jaar lang samen ‘op reis’ met gelijkgestemde vrouwen
 • Inclusief gezonde vegetarische maaltijd, drinken en snacks

 

We starten met een nieuwe groep op vrijdag 22 maart. De investering in jezelf voor dit programma is €1599,-*.

 

Wil je nog meer weten, lees hieronder dan verder.

 

3. Flow your life- Deep Dive jaarprogramma | 4 weekenden, 4 avonden én persoonlijke coaching

Dit programma is voor de vrouw die nog een stap dieper wil gaan, die zich aangetrokken voelt tot het jaarprogramma en die op de bovenstaande vragen ook JA kan antwoorden. We maken in het Deep Dive programma meer tijd om écht even uit de sneltrein van het dagelijks leven te stappen. Je stapt 4 weekenden in een flow van vertraging en verbinding. Tussen de weekenden door zijn er 4 avonden waarop we samen komen. In dit programma krijg je ook 2 persoonlijke coaching sessies/ademsessies om jouw proces te ondersteunen. Je ontvangt oefeningen en opdrachten voor het integreren van jouw groei in het dagelijks leven. Via de app zijn jouw coaches bereikbaar voor persoonlijke aandacht. Een jaar van diepe groei en transformatie.

Aanvullend op de onderdelen van het Jaarprogramma ontvang je in de Deep Dive:

 • 4 weekenden + 4 avonden
 • 2 individuele coachsessies voor groei en integratie
 • Extra reflectie oefeningen voor verdieping van jouw proces
 • Optionele overnachting op locatie
 • Een diep transformerend jaar

 

Data voor Deep Dive worden binnenkort bekend gemaakt. De investering voor dit programma is €2999,-*.

Ik geniet van de afwisseling en het meegevoerd worden in nieuwe belevingen.

De natuur, locatie en de dieren, heel vrolijk. Het is een cadeau aan mijzelf.

-Willemijn- Flow your life Jaarprogramma 2023

Ik heb het gevoel dat ik diep naar binnen ben gegaan, iets wat ik normaal best moeilijk vind. Het was een hele bijzondere dag en ik voelde me na afloop vrolijk en warm van binnen.

-deelnemer-  Winter Flow dag 2023

Flow your life- jaarprogramma

 Heb je het gevoel dat je soms vastloopt?

 Dat je wordt geleefd door het leven, je werk, gezin, de maatschappij?
 Vind je het moeilijk om te voelen wat jij zelf écht wilt?
 Verlang je naar meer (zelf)vertrouwen?
 Wil je meer leren luisteren naar jouw intuïtie?
 Wil je keuzes maken vanuit kracht i.p.v. angst?
 Je wilt voluit leven vanuit kracht en verbinding.
 De beweging maken vanuit je hoofd naar je hart?

Is het antwoord op bovenstaande vragen vaak ja en VOEL je ook een JA? Dan is het Flow your life jaarprogramma perfect voor jou.

4 seizoenen | 4 dagen | 4 avonden

Flow your life is een programma waarin we de natuur en de thema’s van de seizoenen volgen om jouw innerlijke reis een verdieping en werkelijke transformatie te geven. Ieder seizoen komen we twee keer samen en bewegen we mee met het ritme van de natuur. Flow your life nodigt je uit om te vertragen, om stil te staan, om te ont-moeten en opnieuw te voelen wat jou past. Leer weer echt te leven volgens jouw innerlijke natuur.

Flow your life is voor jou als je een verlangen voelt om helemaal in je kracht te gaan staan. Een verlangen naar meer vreugde, rust en balans. Er is ruimte om vanuit nieuwsgierigheid en kwetsbaarheid de reis naar binnen te maken en patronen en processen in jezelf verder te verkennen. Zit jij al in een transformatie, of voel je dat jij daarnaar verlangt? Dan is het Flow your life écht iets voor jou.

Na dit jaar ervaar je meer bewustzijn, meer kracht om keuzes te maken die passen bij wie jij bent en wilt zijn en meer authenticiteit in verbinding met de wereld om je heen. Vanuit rust, ontspanning en aanwezigheid leer je jezelf nóg beter kennen. Een jaar van groei, ontdekking en bevrijding.

Ik heb zo genoten van de Winter Flow dag afgelopen zaterdag dat ik er meer van wil. De ademsessie was zó bijzonder.

-Anke –  Winter Flow dag 2023

Jouw spaceholders 

Wij zijn Eva en Marleen en vanuit een enthousiasme en liefde voor de adem en de natuur, is Flow your life ontstaan. Allebei zijn we bevlogen als het gaat om persoonlijke groei en ontwikkeling, waarbij we het spirituele pad integreren met het aardse. We hebben het hier te doen, middenin de maatschappij met werk en het gezinsleven.

We vinden het een voorrecht om mensen te begeleiden bij soms diepe innerlijke processen. We zien ons zelf dan ook niet als leraar, maar als begeleider of ‘spaceholder’ waarin we een gemeenschappelijk veld willen creëren waarin alle ruimte is voor alles wat er in het ‘hier en nu’ zich aandient.

We hebben persoonlijk ervaren hoe mooi het is om in een groep van vrouwen te mogen landen, de veiligheid te ervaren om helemaal te mogen zijn wie je bent. Maar we hebben ook ervaren dat na een retreat van een week of weekend je er weer alleen voor staat. Dat het integreren van wat je hebt ervaren juist bedding en begeleiding nodig heeft.

Om werkelijk te kunnen transformeren en de vruchten te plukken van jouw proces. Dit gunnen we jou ook en daarom hebben we, naast Flow dagen, twee prachtige jaarprogramma’s vormgegeven zodat je elke 1,5 maand weer even mag landen bij jezelf in een veilige groep. Onze gezamenlijke liefde, de verbonden adem, hebben wij ervaren als krachtig middel om écht te mogen thuiskomen in je lichaam.

 

 

Ga je met ons het avontuur aan om de flow van het leven te mogen ervaren?
Wij zorgen voor een zachte bedding, jij zit zelf aan het stuur.

ARE YOU READY TO FLOW YOUR LIFE?

Nu meer dan ooit is het tijd om jouw ware natuur te ervaren en ontdekken.

Marleen en Eva zijn twee prachtige lichtwerkers, die voelbaar vanuit liefde, zorgzaamheid maar ook vanuit schoonheid een heel mooi programma aanbieden.

-Dorette- Flow your life 2023

Lente

De natuur wordt wakker, nieuw leven ontspruit, de energie gaat weer stromen

De lente staat in het teken van nieuw leven. De blaadjes komen weer aan de bomen en de eerste bloemen komen weer in bloei. Wat mag er in jou tot bloei komen of (opnieuw) geboren worden?

Zomer

De natuur laat ál haar schoonheid voluit zien en alles bruist vol leven

In de zomer bruisen we van energie en gaan we erop uit. We treden naar buiten. Wat wil er in jou gezien worden, wat mag er stromen? Wat mag jij naar buiten brengen? In de zomer stimuleren we jou om het vuur in jou te laten zien en helemaal te gaan staan voor wie jij werkelijk bent.

Herfst

Net als de natuur gaan we vertragen en loslaten

De herfst vraagt ons om los te laten wat we niet meer nodig hebben. We eren en verteren. Het is tijd om te vertragen en te voelen wat jij los mag laten, wat jou niet meer dient.

Winter

Net als de natuur gaan we verstillen en rusten.

De winter is een tijd voor rust, naar binnen keren en bezinnen. Tijd voor nog verdere verstilling en voelen wat er in je aanwezig is. Jezelf te ontmoeten waar je op dit moment staat en te luisteren naar wat jouw hart fluistert. De natuur komt tot stilstand om zo op te laden voor de bloei.

De natuur is altijd in beweging. Net als jij en ik.

Na een jaar van innerlijke transformatie, is daar opnieuw de lente en mag alles opnieuw tot bloei komen vanuit de innerlijke rust en kracht die al aanwezig is in jou.

Het programma is met zoveel zorg en aandacht voorbereid. Dat merk je in alles en voelt heel goed.

Ik vind de verbinding met de seizoenen heel mooi en waardevol.

-Anouk- Flow your life 2023

Wat kun je verwachten?

In alle programmas van Flow your life komen we samen op prachtige buitenlocatie en maken we een reis door jouw innerlijke seizoenen, naar groei, verdieping en balans. In een kleine groep met andere vrouwen. In elk seizoen staan thema’s centraal die passen bij dat jaargetijde en voel je hoe je mee kunt bewegen met de seizoenen. Jouw eigen proces staat centraal. We nodigen je uit om te verdiepen, te verstillen, te verkennen, te reflecteren, te voelen, te delen, te groeien, te genieten en bewust te zijn.

In alle programma’s is ademwerk de basis, met yoga en meditatie, de natuur en vertraging.

 

De Flow dagen zijn los te volgen, het Jaarprogramma is een commitment aan jezelf en de groep en het programma wordt verrijkt met krachtige rituelen en ceremonies om jouw transformatie echt áán te zetten en de Deep dive gaat nóg een stapje verder op gebied van tijd nemen voor jezelf en jouw eigen pad van groei.

Elke dag voelde voor mij als een cadeautje uitpakken. De sfeer en groep voelde heel veilig.

Adem, yoga, het delen met elkaar en de ontspanning waren heel waardevol, juist om er een jaar lang mee bezig te zijn is reden voor mij geweest om deel te nemen.

-Myrte- Flow your life 2023

Flow your life Jaarprogramma- 2025 data

Data voor het jaarprogramma 2025 worden later bekendgemaakt.

Vooraf twijfelde ik of het jaarprogramma wel geschikt was voor mij. Dat had niet gehoeven, het kwam op ’t perfecte moment voor mij!

Het programma is voor iedereen die behoefte heeft om door het jaar heen stil te staan bij waar je staat, wat je loslaat en waar je naartoe wil. Met de seizoenen als anker.

-Fleur- Flow your life 2023

Flow your life Jaarprogramma €1599,- 

Trainingskosten zijn €800,- voor alle dagen. Deze kosten gaan o.a. naar het uitbetalen van ons als trainers, de administratie en communicatie, vervoerskosten en alle overige bedrijfskosten. 
Accommodatie- en materiaal kosten zijn €799,- voor alle dagen. Deze kosten gaan o.a. naar de locatie, verblijf op en gebruik van het landgoed, vegetarische maaltijden, koffie/thee & fruit/snacks en de schoonmaak. Een deel wordt besteed aan materialen, producten en aankleding van de dagen.
Je krijgt gedurende 1 jaar- 4 volle dagen en 4 avonden een prachtig programma. Een programma met ademwerk, yoga, creativiteit en reflectie. Ontspanning en verdieping. Spelen en genieten.
Je krijgt de liefdevolle energie en begeleiding van Marleen en Eva én je krijgt toegang tot een besloten appgroep waar inspiratie wordt gedeeld en ervaringen worden uitgewisseld.

Gedurende de dagen word je verzorgd met een heerlijke en gezonde lunch of diner en is er koffie, thee en fruit. Het programma vindt plaats op een prachtige locatie middenin de natuur in de provincie Utrecht.

Je krijgt een prachtige groep vrouwen als veilige bedding voor jouw innerlijke reis.

De beste investering is de investering in jezelf

Jouw investering voor het Flow your life jaarprogramma is €1599,-  (mocht je gespreid willen betalen dan is een betaling in 3 termijnen mogelijk, neem hiervoor even contact op).

‘Ik vind het een prachtig programma waarin alles tot in de puntjes verzorgd is met kleine waardevolle intenties,

dat voelt voor mij heel luxe.’

-Chrissie- Flow your life 2023

Deep Dive Jaarprogramma

we volgen het ritme van het jaarprogramma maar je komt 4 weekenden & 4 avonden bij elkaar, in een kleine groep. Er is veel aandacht en ruimte voor jouw eigen proces. Je krijgt gedurende het jaar 2 persoonlijke coachgesprekken om jouw eigen proces verdieping te geven. Deze optie is voor jou als je écht een diepe duik wilt maken in je eigen patronen en overtuigingen. Als je écht commitment hebt om met jezelf een transformatie aan te gaan.

 

Jouw investering voor dit programma is €2999,-.

Het Deep Dive programma gaat in 2025 van start en data van dit programma worden binnenkort bekend gemaakt. Ben je nieuwsgierig en wil je als eerste op de hoogte gehouden worden van de data?

Breathe in deeply to bring your mind home to your body

– Thich Nhat Hanh

 

 

*alle genoemde prijzen op deze pagina zijn particuliere prijzen. Wil je een zakelijke factuur ontvangen als je onze programma’s volgt, dan brengen we BTW in rekening.

Als je graag mee wilt doen maar de investering is voor jou te groot, neem dan even contact op met ons om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.