Kies een kaart & lees jouw boodschap

Kies een kaart & lees jouw boodschap

 

Hieronder zie je de gedraaide kaartjes, welke kaart had jij gekozen? Lees de betekenis & boodschap van jouw kaart. Wat nodigt deze kaart uit?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kaart 1- de Beer

Het aarde-element staat voor routines en de (angst voor) verandering. Hoe houd je jezelf letterlijk in beweging (sporten) om te voorkomen dat je vast komt te zitten? De beer wordt wakker uit een winterslaap, uit een diepe stilte. Op gang komen gaat wat zwaar en traag maar je weet dat het tijd is om jezelf naar het licht te keren. Je staat op een kruispunt, op een keerpunt van persoonlijke transformatie. Dat kan bij aanvang wat onzeker aanvoelen, alsof er veel beren op je weg zijn. Maar jij hebt een keuze lieve beer. De warmte van de lente nodigt je uit om te groeien en transformeren, er ligt een magisch pad voor je. Vertrouw op jouw innerlijke kracht, die is bere-sterk. En voelt het allemaal zwaar en traag, kom dan letterlijk in beweging, ga naar buiten!

 

 

Kaart 2- de Wolf

Het aarde-element staat voor routines en de (angst voor) verandering. Hoe houd je jezelf letterlijk in beweging (sporten) om te voorkomen dat je vast komt te zitten? De wolf is de hoeder van de familie, van de roedel, zijn doel is een gezonde en vitale groep bij elkaar te houden. Een gezonde wolf houdt zich bezig met verzorgen, motiveren, aanmoedigen maar de wolf kan zich ook verliezen in rigiditeit om iedereen dezelfde kant op te krijgen. Hoe kan jij je geduld en tolerantie beoefenen om een krachtig in je leiderschap te staan? Je gaat zo snel als je langzaamste lid van de groep. Je bent betrouwbaar, dapper en betrokken als je in je kracht staat maar als onzekerheid om de hoek komt word je bazig en dwingend. Waar mag je de touwtjes iets meer laten vieren, zodat het leiden moeitelozer wordt?

 

 

Kaart 3- de Cobra

Een dier uit het vuur-element wat staat voor verandering. Deze dieren staan voor het ego en de uitdaging om de beste versie van jezelf te worden. Het vuur heeft transformerende krachten. De cobra laat zich aan jou zien als leraar of spirituele teacher. Hij is aanwezig, observerend, liefhebbend en beschermend. De cobra symboliseert ook de innerlijke wijsheid en gids die diep in jou verscholen ligt. Wat als je opnieuw de leerling mag zijn, wat wil jij nog leren? Wanneer de leerling er klaar voor is zal de leraar verschijnen. Mag je het even niet weten? Mag je vanuit je nieuwsgierigheid bereid zijn om te leren? Hoe meer je denkt te weten, hoe minder je weet, wees bescheiden.