Yvonne Nauta, schaatsen

De overtuigingen en patronen die me als topsporter wel hielpen zaten me eigenlijk behoorlijk in de weg, kwamen we al snel achter. Eva heeft me handvaten gegeven om ze bijvoorbeeld ook los te kunnen laten. Het stoppen, wat zeker niet op mijn hoogtepunt gebeurde, veroorzaakte nogal wat onrust. Ik had wel richting en plannen om mijn vervolg carrière vorm te geven, maar dat het allemaal niet zo snel ging, daar kon ik toch moeilijk mee om gaan. Eva kon tijdens de sessies goed inspelen op wat er zich op dat moment aandiende, zodat ik altijd met vertrouwen en goede moed de deur uit ging.

— Yvonne Nauta, schaatsen

De overtuigingen en patronen die me als topsporter wel hielpen zaten me eigenlijk behoorlijk in de weg, kwamen we al snel achter. Eva heeft me handvaten gegeven om ze bijvoorbeeld ook los te kunnen laten. Het stoppen, wat zeker niet op mijn hoogtepunt gebeurde, veroorzaakte nogal wat onrust. Ik had wel richting en plannen om mijn vervolg carrière vorm te geven, maar dat het allemaal niet zo snel ging, daar kon ik toch moeilijk mee om gaan. Eva kon tijdens de sessies goed inspelen op wat er zich op dat moment aandiende, zodat ik altijd met vertrouwen en goede moed de deur uit ging.