Stefan Groothuis, schaatsen

Eva heeft mij enorm geholpen bij mijn zoektocht naar wat ik nu wil na mijn vorige carriere als topsporter. Niet doordat we met simpele testjes uiteindelijk tot de keuze voor één vak kwamen. Maar door een laag dieper handvaten te geven, om zelf knopen te kunnen door hakken. Direct na mijn schaatscarriere viel ik in de valkuil waar zo veel ex-sporters in stappen, alles aanpakken wat op je afkomt. En na dit drie jaar gedaan te hebben, wist ik afgelopen voorjaar echt even helemaal niet meer wat ik nou verder wilde met mijn werkzame leven. Wat ik niet nodig had was iemand die mij het mes op de keel ging zetten om snel keuzes te forceren, Eva voelde dat perfect aan, maar liet mij op verschillende fronten wel met mijzelf aan het werk gaan. En ik kan nu enkele maanden verder zeker stellen dat ik de rust en ruimte heb gevonden die ik zocht en daardoor een antwoord gevonden op wat ik nu voor werk wil doen en ook hoe ik dat ga aanpakken!

— Stefan Groothuis, schaatsen

Eva heeft mij enorm geholpen bij mijn zoektocht naar wat ik nu wil na mijn vorige carrière als topsporter. Niet doordat we met simpele testjes uiteindelijk tot de keuze voor één vak kwamen. Maar door een laag dieper handvaten te geven, om zelf knopen te kunnen door hakken. Direct na mijn schaats carrière viel ik in de valkuil waar zo veel ex-sporters in stappen, alles aanpakken wat op je afkomt. En na dit drie jaar gedaan te hebben, wist ik afgelopen voorjaar echt even helemaal niet meer wat ik nou verder wilde met mijn werkzame leven. Wat ik niet nodig had was iemand die mij het mes op de keel ging zetten om snel keuzes te forceren, Eva voelde dat perfect aan, maar liet mij op verschillende fronten wel met mijzelf aan het werk gaan. En ik kan nu enkele maanden verder zeker stellen dat ik de rust en ruimte heb gevonden die ik zocht en daardoor een antwoord gevonden op wat ik nu voor werk wil doen en ook hoe ik dat ga aanpakken!