Mark Borgers
15694
post-template-default,single,single-post,postid-15694,single-format-quote,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Mark Borgers

Er zijn van die momenten dat er constant een dialoog is tussen je hoofd en je hart rondom een proces van veranderen. Ik heb contact gezocht met Eva om mij in dit proces te begeleiden. Eva heeft zich daarbij goed weten te verbinden met mij en mijn vraagstukken. Haar kalme, begripvolle en oprechte houding spraken mij enorm aan. Het effect van haar coaching was voor mij dat ik allereerst weer het vertrouwen kreeg om krachtig mijn keuzes te maken. Daarnaast wist Eva de situaties en vraagstukken goed te duiden, waardoor ik met concrete focus weer richting kon vinden in de wirwar aan vraagstukken die ik voor mezelf had opgeroepen.

— Mark Borgers