Marielle Nagtegaal
15690
post-template-default,single,single-post,postid-15690,single-format-quote,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Marielle Nagtegaal

Eva heeft een erg prettige persoonlijkheid met haar oprechte, kalme en begripvolle houding. Ze wist voor mij een veilige omgeving te creëren waarin ik mijn vraagstukken eerlijk neer durfde te leggen. Ze wist mij feilloos aan te voelen, ze begrijpt de vraagstukken waar ik mee zat en maakte ze concreet voor mij. Ik vind het erg prettig dat Eva niet oordeelt en geen ongevraagd advies geeft. Ze heeft mij echt een duwtje in de goede richting gegeven en mij de tools aangereikt om met meer rust te leven en mijn gevoel te laten spreken. Ze is een echte topper!

— Marielle Nagtegaal