Anoniem 2023
15692
post-template-default,single,single-post,postid-15692,single-format-quote,bridge-core-3.0.2,mec-theme-bridge,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Anoniem 2023

Ik heb tools gekregen om zachter naar de wereld en ook vooral naar mijzelf te kijken. Bewust momentjes voor mijzelf in plannen en mezelf daarin belonen. Daarnaast ook echt leren luisteren naar mijn gevoel en mezelf op 1 durven te zetten.

— Anoniem 2023

Ik heb tools gekregen om zachter naar de wereld en ook vooral naar mijzelf te kijken. Bewust momentjes voor mijzelf in plannen en mezelf daarin belonen. Daarnaast ook echt leren luisteren naar mijn gevoel en mezelf op 1 durven te zetten.