Judoka anoniem 2023

Het coachtraject heeft mij inzichten gegeven over hoe ik meer naar mijn gevoel mag luisteren en dat ook daadwerkelijk toe te laten. De combinatie van ademwerk en het coachen was erg fijn. Ik had moeite om emoties los te laten, het ademwerk heeft mij laten ervaren hoe het is om wel 'licht' te geven aan mijn emoties. Ook heb ik geleerd om liever en zachter naar mezelf te kijken. In de topsport was ik super kritisch en perfectionistisch, op dat moment erg waardevol. Maar nu in het heden belemmerde mij dit juist. Ik heb de begeleiding als heel prettig ervaren. Het voelde meteen vertrouwd, waardoor ik alles met Eva kon delen.

— Judoka anoniem 2023

Het coachtraject heeft mij inzichten gegeven over hoe ik meer naar mijn gevoel mag luisteren en dat ook daadwerkelijk toe te laten. De combinatie van ademwerk en het coachen was erg fijn. Ik had moeite om emoties los te laten, het ademwerk heeft mij laten ervaren hoe het is om wel ‘licht’ te geven aan mijn emoties.
Ook heb ik geleerd om liever en zachter naar mezelf te kijken. In de topsport was ik super kritisch en perfectionistisch, op dat moment erg waardevol. Maar nu in het heden belemmerde mij dit juist. Ik heb de begeleiding als heel prettig ervaren. Het voelde meteen vertrouwd, waardoor ik alles met Eva kon delen.