Lonneke Sloetjes 2023

Het coachtraject met ademwerk bracht me rust; weten waar m'n prioriteiten liggen, accepteren dat werk op het moment niet perfect is maar wel optimaal voor de situatie zoals het nu is in m'n leven. Het ademwerk gaf me naast een heerlijk gevoel tijdens en na die tijd ook vertrouwen in m'n lichaam richting mijn bevalling. Weten dat ik altijd terug kan vallen op ademen geeft rust. Eva vraagt de juiste dingen en stelt me ook enorm gerust. Ook vind ik het heel mooi dat ze oog heeft voor alle aspecten die zich afspelen in je leven en dat allemaal met elkaar weer te verbinden waardoor je net anders kan kijken naar bepaalde situaties. Ik voel me altijd heel erg vervuld als ik bij haar vandaan kom.

— Lonneke Sloetjes 2023

Het coachtraject met ademwerk bracht me rust; weten waar m’n prioriteiten liggen, accepteren dat werk op het moment niet perfect is maar wel optimaal voor de situatie zoals het nu is in m’n leven. Het ademwerk gaf me naast een heerlijk gevoel tijdens en na die tijd ook vertrouwen in m’n lichaam richting mijn bevalling. Weten dat ik altijd terug kan vallen op ademen geeft rust. Eva vraagt de juiste dingen en stelt me ook enorm gerust. Ook vind ik het heel mooi dat ze oog heeft voor alle aspecten die zich afspelen in je leven en dat allemaal met elkaar weer te verbinden waardoor je net anders kan kijken naar bepaalde situaties. Ik voel me altijd heel erg vervuld als ik bij haar vandaan kom.