Manon Nummerdor, beachvolleybal

Na het beëindigen van mijn topsportcarrière was ik een beetje zoekende welke kant ik op wilde in mijn leven. Door coaching van Eva Koenders via SportTop ben ik erachter gekomen wat mijn drijfveren zijn en waar ik mijn talenten voor wil inzetten. Ik heb dit coachingstraject als een leuke zoektocht ervaren en voelde me erg gesteund door de expertise van Eva. Inmiddels ben ik met een opleiding begonnen en blij met de nieuwe weg die ik ben ingeslagen.

— Manon Nummerdor, beachvolleybal

Na het beëindigen van mijn topsportcarrière was ik een beetje zoekende welke kant ik op wilde in mijn leven. Door coaching van Eva Koenders via SportTop ben ik erachter gekomen wat mijn drijfveren zijn en waar ik mijn talenten voor wil inzetten. Ik heb dit coachingstraject als een leuke zoektocht ervaren en voelde me erg gesteund door de expertise van Eva. Inmiddels ben ik met een opleiding begonnen en blij met de nieuwe weg die ik ben ingeslagen.