Coaching anoniem

Dmv een combinatie van coaching en ademwerk ben ik bewuster in het voelen van de spanning die 'behulpzaam zijn voor anderen' mij geeft, ook het voelen van pijn uit het verleden kon ik toestaan. Dit creëerde meer warmte/liefde voor mezelf, waardoor ik stukje bij beetje meer ruimte voor mezelf aan het creëren ben. Eva heeft een authentieke, respectvolle en warme houding. In de sessies sloot ze -door goed te luisteren en welbewust gedoseerd in te brengen- aan op mijn tempo.

— Coaching anoniem

Dmv een combinatie van coaching en ademwerk ben ik bewuster in het voelen van de spanning die ‘behulpzaam zijn voor anderen’ mij geeft, ook het voelen van pijn uit het verleden kon ik toestaan. Dit creëerde meer warmte/liefde voor mezelf, waardoor ik stukje bij beetje meer ruimte voor mezelf aan het creëren ben. Eva heeft een authentieke, respectvolle en warme houding. In de sessies sloot ze -door goed te luisteren en welbewust gedoseerd in te brengen- aan op mijn tempo.