Emotiedag met Adem- ism Fiona Kloosterman

Ontmoet in je lijf je eigen emotiespectrum.

Vandaag ga je kennismaken met jouw basisemoties en verken je deze emoties in je lichaam. Het programma van de emotiemanagement-dag. We starten met het wakker maken van je lichaam. Daarna gaan we door middel van de emotieladder je eigen emotiespectrum in kaart brengen waarbij je taal gaat geven aan je emoties en bijbehorende lichamelijke sensaties. Aan de hand van een contactmodel ervaar je vervolgens welke emoties er zijn in contact met de ander. Breng je eigen case in en oefen concreet met voelen en taal in verbinding met de ander aan de hand van een gespreksmodel. We eindigen de dag met een mooie verbonden ademreis op muziek. Spanning zet zich vast in je lijf, de adem nodigt je uit om onderdrukte emoties te gaan voelen.

We schetsen vandaag dus een beetje theoretisch kader waarbinnen we vooral gaan voelen en ervaren. We zullen deels op de grond werken en deels in contact met elkaar.

Voor wie is deze training emotiemanagement?

Voor mensen die nieuwsgierig zijn naar de rol en invloed van emoties op het lijf, jezelf en in contact met de ander en zichzelf willen en durven inbrengen in een groep. Voor iedereen die bereid is uit het verhaal te gaan van het ego en ‘gewoon maar eens’ te ervaren en voelen hoe emotie zich in het lichaam manifesteert. En te oefenen met taal en tekst in contact. Voor mensen die geïnteresseerd zijn in ademwerk, lichaamswerk / somatisch werk.Deze dag kán er aangeraakt worden (vooral tijdens de ademreis), maar het is niet verplicht en er zijn geen aanraak-oefeningen. Geef het vooraf aan, als je dit niet wil, dan steunen we je met woorden in plaats van met aanraking.

Voorbereiding:

Er geldt bij deze training een opdracht vooraf: Hou gedurende een week lang bij welke emoties je op die dag hebt ervaren en neem één case mee (een terugkerende situatie waarin je wordt geraakt, vast komt te zitten of emotioneel wordt) waar je mee wil werken. Trek casual kleding aan, in laagjes en een extra trui mee. We werken zonder schoenen. Dus neem eventueel ook extra sokken of sloffen mee. Het kan in de ruimte soms te koud en te warm zijn…Neem een notitieblok en pen mee.

Locatie: Hof van Barlo, Groenekanseweg 256, 3737 AL Groenekan.

Deelnameprijs: De deelnameprijs voor deze dag is 340 ex btw inclusief lunch, koffie en thee.

 

Trainers:

Eva Koenders is psycholoog, haptonoom en ademcoach en begeleidt mensen uit het hoofd in het lichaam. Ze laat je graag ervaren dat je lichaam niet liegt en veel te vertellen heeft.

Fiona Kloosterman is oprichter/eigenaar van PintaPeople en inmiddels een jaar of 15 werkzaam als trainer, coach en therapeut op het gebied van belichaamd werken, leiding geven aan jezelf en anderen. Doe je mee?

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

jun 14 2024

Kosten

$340.00

Organisator

Organizer Name
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.