Over Eva Koenders
15331
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15331,bridge-core-1.0.5,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Over Eva Koenders

Mijn stijl is persoonlijk, oplossingsgericht, praktisch, creatief, open en betrokken. Ik daag je uit kritisch naar jezelf te kijken. Heel belangrijk vind ik de verbinding tussen het hoofd en het hart; wat je denkt komt niet altijd overeen met wat je voelt. Ik leer je opnieuw waar te nemen wat je lichaam je vertelt.

 

In 2006 begon ik met coachen en begeleiden van mensen die een transitie doormaken in werk. Een aantal jaren heb ik voor Randstad de beste topsporters van ons land begeleid met vragen over een maatschappelijke carrière na of naast topsport in het programma Goud op de Werkvloer van NOC*NSF. Vragen als ‘wie ben ik’, ‘wat kan ik’ en ‘wat wil ik’ vormen de basis van elk coaching traject.

 

Sinds eind 2015 werk ik zelfstandig als (loopbaan-) coach en trainer. Nog steeds ligt mijn focus op de begeleiding van (oud-)topsporters maar ook mensen uit het bedrijfsleven en particulieren kunnen bij mij terecht. Trainingen geef ik op gebied van gespreksvoering, coachingsvaardigheden voor leiding-gevenden, haptonomie & coaching óf praktische trainingen gericht op solliciteren en LinkedIn. Ik ben een NOLOC erkend loopbaanprofessional.

Eva’s stijl

Volg Eva op Instagram – laat je inspireren

 • Happy monday! Herfstvakantie maar toch ga ik lekker aan het
 • Soms voelt het even zo donker alleen onzeker geef het
 • Vorige week mocht ik weer een groep coaches 2 dagen
 • Verandering begint bij bewustwording! Bewustzijn dat er iets is dat
 • Zondag BOSBAD met paddenstoelen vlinders kabouters warme choco
 • Als je het samen doet ben je nooit alleen
 • Geluk zit m in de kleine dingen dankbaar zijn voor
 • This is me! coach haptonoom trainer hoofdenhart bewustworden verbinden
 • Goodmorning Monday! Nieuwe maandag frisse start Welke intentie heb jij
 • HAPTONOMIE COACHING Er zijn nog 2 plekken vrij voor
 • Doelen stellen ambitieus zijn knallen groei! Prachtige kracht termen
 • Wat zie jij? Kan jij verder kijken dan je eerste