/* */
Over Eva Koenders
15331
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15331,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Over Eva Koenders

Mijn stijl is persoonlijk, oplossingsgericht, praktisch, creatief, open en betrokken. Ik daag je uit kritisch naar jezelf te kijken. Heel belangrijk vind ik de verbinding tussen het hoofd en het hart; wat je denkt komt niet altijd overeen met wat je voelt. Ik leer je opnieuw waar te nemen wat je lichaam je vertelt.

 

In 2006 begon ik met coachen en begeleiden van mensen die een transitie doormaken in werk. Een aantal jaren heb ik voor Randstad de beste topsporters van ons land begeleid met vragen over een maatschappelijke carrière na of naast topsport in het programma Goud op de Werkvloer van NOC*NSF. Vragen als ‘wie ben ik’, ‘wat kan ik’ en ‘wat wil ik’ vormen de basis van elk coaching traject.

 

Eind 2015 nam ik de stap naar zelfstandig (loopbaan-) coach en trainer onder mijn eigen naam Koenders & Coaching. Nog steeds ligt mijn focus op de begeleiding van (oud-)topsporters, o.a. via NOC*NSF maar ook mensen uit het bedrijfsleven en particulieren kunnen bij mij terecht. Trainingen geef ik op gebied van gespreksvoering, coachingsvaardigheden voor leidinggevenden, haptonomie & coaching óf praktische trainingen gericht op solliciteren en LinkedIn. Ik ben een NOLOC erkend loopbaanprofessional. Ik ben geschoold tot Haptonomisch professional aan de Academie voor Haptonomie in Doorn waar ik ook les geef. Als zelfstandige investeer ik graag in kennis, ontwikkeling, relevante workshops en trainingen om mijzelf als persoon en professional te blijven ontwikkelen.

Eva’s stijl

Volg Eva op Instagram – laat je inspireren