Over Eva Koenders
15331
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15331,bridge-core-1.0.5,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Over Eva Koenders

Mijn stijl is persoonlijk, oplossingsgericht, praktisch, creatief, open en betrokken. Ik daag je uit kritisch naar jezelf te kijken. Heel belangrijk vind ik de verbinding tussen het hoofd en het hart; wat je denkt komt niet altijd overeen met wat je voelt. Ik leer je opnieuw waar te nemen wat je lichaam je vertelt.

 

In 2006 begon ik met coachen en begeleiden van mensen die een transitie doormaken in werk. Een aantal jaren heb ik voor Randstad de beste topsporters van ons land begeleid met vragen over een maatschappelijke carrière na of naast topsport in het programma Goud op de Werkvloer van NOC*NSF. Vragen als ‘wie ben ik’, ‘wat kan ik’ en ‘wat wil ik’ vormen de basis van elk coaching traject.

 

Sinds eind 2015 werk ik zelfstandig als (loopbaan-) coach en trainer. Nog steeds ligt mijn focus op de begeleiding van (oud-)topsporters maar ook mensen uit het bedrijfsleven en particulieren kunnen bij mij terecht. Trainingen geef ik op gebied van gespreksvoering, coachingsvaardigheden voor leiding-gevenden, haptonomie & coaching óf praktische trainingen gericht op solliciteren en LinkedIn. Ik ben een NOLOC erkend loopbaanprofessional.

Eva’s stijl

Volg Eva op Instagram – laat je inspireren

 • Hoe vaak zeg jij iets liefs tegen jezelf? Geef jij
 • Waar ben jij trots op? Wat heb jij bereikt in
 • Zomaar een zondag of toch niet? Vanmorgen mocht ik voor
 • Wat is jouw droom? Jouw passie? Jouw ZIN in het
 • Hier ergens onder staat mijn huis Mijn thuis En toch
 • Wat geef jij aandacht? En wat bewust niet?
 • Zondagavond Mooi moment om de week voor de boeg eens
 • Jezelf omringen met dat waar je blij van wordt Soms
 • Niks blauws aan mijn maandag! Laat je niet leiden door
 • Goedemaandag! Nieuwe week nieuwe kansen Elke dag opnieuw heb JIJ
 • Pas jij je aan? Bewust of onbewust? En waarom doe
 • Je kent ze vast wel die stemmetjes in je hoofd